Közbeszerzés

Cégünk életében meghatározó szerepet játszik a Központosított Közbeszerzés, illetve egyéb közbeszerzések, tenderek. Ezen a területen több, mint 10 éves tapasztalattal és szakértelemmel állunk ügyfeleink szolgálatába.

Irodatechnika

Hivatalos Konica Minolta és Develop szervizpartnerként nagy teljesítményű, multifunkciós irodai fénymásoló berendezések és kellékanyagok forgalmazása mellett vállaljuk fénymásolók bérbeadását, melyek távfelügyeletét és karbantartását flottakezelő rendszerünk támogatásával végezzük.

Szerviz

Szervizünk szakértő kollégáinak köszönhetően a meghibásodott eszközök bevizsgálását, garanciális ügyintézését, javítását rövid határidőn belül vállaljuk. A bevizsgált informatikai eszközökről igény szerint szakvéleményt állítunk ki, a javítás várható költségéről előzetes árajánlatot adunk.

Számítástechnika

Cégünk közel 20 éve foglalkozik számítástechnikai eszközök értékesítésével, beleértve a hordozható eszközöket, laptopokat, (egyedi) asztali számítógép-konfigurációkat, adathordozókat, tintasugaras és lézernyomtatókat, hálózati eszközöket, multimédiás eszközöket és kiegészítőiket.

Rendszerüzemeltetés

Partnereink számára irodatechnikai szolgáltatásaink mellett vezetékes és vezetéknélküli informatikai hálózatok, számítógépparkok tervezését, kivitelezését és üzemeltetését is biztosítjuk.

Honlapfejlesztés

Megújult szolgáltatásként statikus (fix) és dinamikus tartalommal rendelkező, mobil eszközökre is optimalizált, reszponzív,  személyes és céges weboldalak tervezését, fejlesztését, melyek tartalomszerkesztése (például hírek közzététele) később az ügyfél által is egyszerűen megvalósítható a könnyen kezelhető keretrendszerben.

20 éve a piacon
6000+ elégedett partner

Kiemelt gyártóink